joi, 4 februarie 2016

5 articole necesare bebelusului in primul an de viata al acestuia recomandate de comerciantul Bebelas.ro

"Cea mai eficienta educatie pentru un copil consta in joaca lui cu lucruri frumoase"- Platon.
Industria pietei de produse pentru bebelusi este alimentata, in cea mai mare parte a sa, de cresterea natalitatii din statele in curs de dezvoltare, unde venitul disponibil al parintilor a crescut considerabil.

Bebelas.ro
Bebelas.ro
Mai mult decat atat, media varstei celor care isi doresc un copil a crescut si ea, ca urmare a faptului ca o varsta mai inaintata inseamna un mediu financiar mai stabil si, prin urmare, mai multi bani destinati intretinerii copilului. Factorii cheie care influenteaza decizia parintilor de a cumpara produse pentru copii de pe site-ul bebelas.ro includ produse benefice pentru sanatate, confort si siguranta micutului. Cu toate acestea, potrivit studiilor, se pare ca odata ce copii depasesc varsta de doi ani, acestia incep sa dezvolte o preferinta catre anumite produse si, astfel, incep sa influenteze decizia parintilor de a achizitiona produsele.
Bebelas.ro simplifica copilaria
Infiintata in anul 2012, compania Bebelas.ro intelege ce inseamna sa fii parinte cu adevarat si, de aceea, ofera serviciile necesare pentru ca primii ani din viata copilului sa fie siguri si confortabili. Avand acest lucru in minte, Bebelas.ro a sugerat acest ghid de articole necesare ingrijirii copilului, pentru parinti, acesta putand fi completat si de alte articole pentru copii.
Bebelas.ro este o companie ce ofera sfaturi utile parintilor despre cum trebuie sa se pregateasca pentru sosirea micutului. Astfel, pe langa sfaturile primite de la prieteni si de la familie, parintii pot apela la serviciile oferite de Bebelas.ro, locul destinat ingrijirii de Bebelasi Romania.
"Pentru noi, siguranta copiilor este cel mai important lucru si, de aceea, incercam sa oferim clientilor cele mai bune produse, alaturi de informatiile necesare. Stim ca bebelusii reprezinta cele mai importante fiinte din viata parintilor, asa ca toate produsele noastre respecta standardele de siguranta, oferind un maxim de confort si distractie pentru copii, astfel incat acestia sa isi desfasoare activitatile cu placere"- sustine echipa Bebelas.ro.
Insa, avand in vedere ca pe piata exista atat de multe produse pentru bebelusi si copii, parintilor le este putin cam dificil sa afle ce produse sunt strict necesare pentru micut si care sunt "extra". De aceea, compania Bebelas.ro propune un ghid util, a produselor absolut necesare pentru copil, ce poate fi la indemana oricarui parinte. Bebelusii nu sunt materialisti si nu le pasa cat de frumoasa e mobila din camera lor, cat de educationale sunt jucariile sau cat de fashion sunt hainutele lor. De fapt, exista foarte putine lucruri cu adevarat necesare copilului: un loc de dormit, scutece, un carucior, hainute si scaun pentru masina.
Ghid de cumparaturi pentru bebelas: ce este util?
1.Patutul copilului este cel mai important lucru pentru copil, deoarece acesta este locul unde copilul isi va petrece cea mai mare parte a timpului. De aceea, trebuie sa fie si un loc sigur: barele de protectie sa nu se afle la distante foarte mari unele fata de celelalte, vopseaua patului sa fie una de calitate, iar salteaua sa fie pe marimea potrivita. In plus, un patut are nevoie si de un asternut potrivit, din materiale de calitate superioara.
2.Videointerfonul este, la fel, un aspect extrem de important, deoarece ofera parintilor posibilitatea de a-si supraveghea copilul de la distanta.
3.Masuta (comoda) pentru schimbat este la fel de necesara, acesta fiind locul unde parintii il schimba pe micut, dar si unde se depoziteaza toate lucrurile de ingrijire ale acestuia.
4.De asemenea, pentru zilele in care se iese la plimbare, parintii au nevoie de un carucior, dar si de un scaun auto- pentru deplasarile cu masina. In plus, caruciorul pentru copil poate fi insotit de diverse accesorii utile- husa de ploaie, de picioare, plasa anti insecte sau geanta pentru depozitarea lucrurilor necesare. 
5. Scaunul de masa pentru bebelas este un alt lucru extrem de util, mai ales daca se ia in considerare si timpul petrecut de copil la masa. Tocmai din acest motiv, parintii trebuie sa aleaga un scaun de masa pentru bebelas care sa indeplineasca toate conditiile de siguranta: sa aiba o baza lata si solida si sa fie dotat cu cel putin o centura de siguranta. 
Gama diversificata de produse- carucioare, patuturi copii , scaune, accesorii, articole de igiena si de sanatate etc.- dar si calitatea serviciilor oferite pot fi gasite in mediul online pe pagina www.bebelas.ro: "In fiecare zi, un bebelus se joaca, invata, se relaxeaza si pentru asta trebuie sa se simta confortabil si in siguranta. La Bebelas.ro stim acest lucru si, prin intermediul serviciilor noastre, reusim sa fim lideri in ceea ce inseamna produsele de ingrijire a bebelusilor"- afirma echipa Bebelas.ro.


Citeste mai mult: 5 articole necesare bebelusului in primul an de viata al acestuia recomandate de comerciantul Bebelas.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu