vineri, 1 iulie 2016

Atunci cand ai nevoie de SIXT Rent a Car

Luna trecuta am avut nunta, pentru că iubita mea își dorea foarte mult să ajungem la biserica intr-o limuzina am început să caut firme care să se ocupe cu închirierea de limuzine pentru fericitul eveniment. Un foarte bun prieten ne-a recomandat SIXT Rent a Car si am decis să colaborez cu ei. Pe lângă prețul mult mai mic decât la alte firme la ei am găsit și foarte multe intelegere, nu au avut nimic de obiectat atunci când am de is să schimbăm puțin traseul si chiar ne-au ajutat să scăpăm de emotii.
Inca nu plănuisem lună de miere pentru că nu gasisem un mijloc de transport, vrem să vizităm o mare parte din România și nicio firmă de turism nu ne-aa put oferii un abonament bu .
Dar tocmai ce mi-am amintit de firma cu limuzina si de faptul că se ocupă cu rent-a-car si mai mult decât atât sunt si o firma foarte ok care cu siguranță ne va ajuta să ne decidem asupra masinii potrivite.
De la  New Kopel Group am aflat si mai multeinformatii foarte bune in ajutorul planului nostru. Ne-am decis astfel sa plecam in luna de miere dintr-o mașină închiriată de la SIXT Rent a Car.

Ce părere aveți despre ideea noastra? Credeți că este un pic prea nebunească pentru luna de miere sau este o metodă foarte buna de a ne distra împreună prin tara?

3 comentarii:

  1. La Sixt veti gasi intotdeauna o gama difersificata de masini disponibile atat pentru rent a car cat si pentru leasing operational.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am colaborat de nenumarate ori cu ei si pot garanta ca au cele mai bune oferte pe partea de inchirieri auto Bucuresti. Ii puteti gasi in Otopeni unde au service si punctul de lucru al agentiei de rent a car Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am colaborat de nenumarate ori cu ei si pot garanta ca au cele mai bune oferte pe partea de inchirieri auto Bucuresti. Ii puteti gasi in Otopeni unde au service si punctul de lucru al agentiei de rent a car Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere