luni, 8 februarie 2016

De ce sa achizitionezi o usa din lemn de la Robimex?

Usile reprezinta probabil unele dintre cele mai importante elemente si investitii pe care le facem pentru locuinta noastra.

 De ce sa achizitionezi o usa  din lemn de la Robimex?
Usile reprezinta probabil unele dintre cele mai importante elemente si investitii pe care le facem pentru locuinta noastra. Chiar daca de cele mai multe ori avem tendinta de a minimaliza costurile, trebuie totusi sa avem in vedere faptul ca o alegere nepotrivita in acest sens se poate transforma cu usurinta intr-un cost periodic pe care va trebui sa il suportam. Conform unor statistici, prin intermediul usilor si al ferestrelor se pierde aproximativ 40% din intreaga energie din interiorul locuintei. Acest procent ar trebui fara indoiala sa ne determine sa alegem cu mai multa responsabilitate usile, mai ales atunci cand vine vorba despre cele exterioare.
Indiferent ca vorbim despre usi sau ferestre, cert este faptul ca unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor elemente este tamplaria. Tamplaria usilor este astazi construita dintr-o varietate de materiale, aspect care ar putea intr-o prima etapa sa ne creeze o oarecare confuzie. La ora actuala, una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem este lemnul. Usile din lemn se regasesc la www.robimex.ro la unele dintre cele mai avantajoase preturi. Iata cateva motive evidente pentru care lemnul reprezinta o optiune propice atunci cand vine vorba despre usi.
Lemnul este unul dintre cele mai rezistente materiale existente la ora actuala. Chiar daca in general suntem tentati sa credem ca acesta se deformeaza si nu face fata cu brio umezelii excesive, se pare ca dintre toate materialele din care sunt construite usile, lemnul reuseste sa reziste cel mai bine in timp. Intretinut corespunzator, lemnul nu se deformeaza si nu isi pierde din calitati, rezistand fara probleme si pana la 50 de ani.

Un al motiv este dat de naturaletea si luminozitatea lemnului. Lemnul este adesea considerat un material de lux avand in vedere ca acesta reuseste de fiecare data sa ofere locuintelor noastre un plus de culoare. In plus, avem oricand posibilitatea de a schimba culoarea tamplariei in situatia in care consideram ca actuala nu ne avantajeaza atat de mult. Lucrurile insa sunt total diferite daca ne gandim la aspectul pe care il creeaza de exemplu tamplaria din PVC.
Lemnul este simultan si un bun izolator termic si fonic. Dintre toate materialele utiliate pentru tamplaria usilor, cu siguranat lemnul reprezinta cea mai buna optiune atunci cand vine vorba despre izolare termica si fonica. Lemnul nu permite transferul de temperaturi prin intermediul lui si tamplaria nu este construita cu diverse camere asa cum se intampla la cea din PVC, ceea ce ofera si o izolare fonica excelenta.
Pe site-ul www.robimex.ro regasiti o varietate de usi din lemn pentru locuinta dumneavoastra, la cele mai avantajoase preturi. 


Citeste mai mult: De ce sa achizitionezi o usa din lemn de la Robimex?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu